Recept

Kabeljauw met gembercitroensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk fris stukje vis

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de chilipeper. Hak of rasp de gember. Verwarm de bouillon met het citroensap en de honing.

  2. 2

    Doe er de chilipeper, gember, plakjes citroen en citroenzeste bij. Laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Klop de saus op met de boter, maar laat niet meer koken. Stoom ondertussen de vis gaar.

  4. 4

    Schik hem op de borden, lepel er citroensaus bij en garneer met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauw met gembercitroensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de chilipeper. Hak of rasp de gember. Verwarm de bouillon met het citroensap en de honing.

  2. 2

    Doe er de chilipeper, gember, plakjes citroen en citroenzeste bij. Laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Klop de saus op met de boter, maar laat niet meer koken. Stoom ondertussen de vis gaar.

  4. 4

    Schik hem op de borden, lepel er citroensaus bij en garneer met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!