Recept

Salade met gevulde kipfilet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijk slaatje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak 50 g rucola grof. Snij de kipfilets in de lengte open tot een grote lap. Bestrijk ze met geitenkaas, leg er zongedroogde tomaatjes op en gehakte rucola. Vouw dicht en omwikkel elke filet met 3 plakjes ontbijtspek. Zet vast met een prikker.

  2. 2

    Bak de kipfilets rondom goudbruin in boter. Kruid ze met peper en zet nog 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Pel de tomaten en snij ze in partjes. Pel de ui en snij hem in ringen. Meng met de rest van de rucola en verdeel over de borden.

  4. 4

    Klop een vinaigrette van de olijfolie, balsamico, honing, peper en zout. Schenk over de salade.

  5. 5

    Snij de kipfilets in plakken en leg ze erbij. Serveer met knapperig stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met gevulde kipfilet

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!