Gevulde sla
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde sla

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak van een gewone krop sla een feestelijk voorgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Ontpit de pruimtomaten en snij ze in miniblokjes.

    Hak de ontpitte olijven en de zongedroogde tomaatjes.

    Snipper 1 el basilicum.

    Spoel een (losse) krop sla en laat goed uitlekken.
     

  2. 2

    Sprenkel wat olijfolie over de pruimtomaten en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vermeng de olijven en zongedroogde tomaten met de zachte kaas (type Philadelphia), 1 el gesnipperd basilicum, 30 g geraspte parmezaan en wat olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Stop de kaasmix tussen de bladeren en zet ½ uur in de koelkast. Snij met een scherp mes door het hart heen in parten. Serveer met de tomaten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Ontpit de pruimtomaten en snij ze in miniblokjes.

    Hak de ontpitte olijven en de zongedroogde tomaatjes.

    Snipper 1 el basilicum.

    Spoel een (losse) krop sla en laat goed uitlekken.
     

  2. 2

    Sprenkel wat olijfolie over de pruimtomaten en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vermeng de olijven en zongedroogde tomaten met de zachte kaas (type Philadelphia), 1 el gesnipperd basilicum, 30 g geraspte parmezaan en wat olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Stop de kaasmix tussen de bladeren en zet ½ uur in de koelkast. Snij met een scherp mes door het hart heen in parten. Serveer met de tomaten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.