Recept

Lamskoteletten met rode curry

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lamsvlees met een pittig kantje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Bestrijk de lamskoteletten met rode curry en laat ze even marineren in de koelkast.

  3. 3

    Snij intussen de snijbonen in lange slierten. Kook ze gaar in zout water.

  4. 4

    Doe de tomaatjes (met steeltje) in een kom, kruid met peper en zout en giet er een scheut olijfolie over. Zet 15 minuten in de oven, op 180°C.

  5. 5

    Bak de lamskoteletten kort in de pan met wat olijfolie.

  6. 6

    Dresseer de groenten op een bord en schik de lamkoteletjes erbij.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamskoteletten met rode curry

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!