Recept

Kaastaart in een eitje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassing van formaat

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Snij met een heel scherp mes voorzichtig een kapje van de paaseieren: de rand hoeft niet perfect te zijn.

  2. 2

    Meng de roomkaas met de plattekaas, vanillesuiker en suiker naar smaak. Klop de slagroom half stijf.

  3. 3

    Verwarm de melk en los er de uitgeknepen gelatine in op. Roer er 2 el van het kaasmengsel door. Roer dan het gelatinemengsel door de plattekaas. Spatel er de slagroom door.

  4. 4

    Doe het kaasmengsel in een spuitzak en vul er de eitjes mee. Laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Schil de mango en snij in blokjes. Doe er een scheutje mangosap bij en mix fijn. Duw de puree door een zeef.

  6. 6

    Haal de eitjes uit de koelkast en lepel in het midden wat van het kaasmengsel weg. Vul het holletje met een heel klein schepje mangocoulis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kaastaart in een eitje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!