Recept

Krokante pizza

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel hapje om mee van start te gaan

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Rasp de gember en vermeng 'm met de mayonaise.

  3. 3

    Snij de komkommer en de radijsjes in plakjes.

  4. 4

    Bak het pizzadeeg krokant op bakpapier gedurende 10 minuten. Laat afkoelen en breek in grillige stukken.

  5. 5

    Snij de zalm in flinterdunne plakjes. Bestrijk ze met olijfolie. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Leg op elk stuk pizza een stukje zalm, wat zeewier, 1 el zalmforeleitjes en enkele plakjes komkommer en radijs. Werk af met de gembermayonaise.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krokante pizza

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!