Krokante chocoladenestjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Krokante chocoladenestjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Paaslekkers

bereiding
  1. 1

    Hak de hazelnoten, amandelen en cashewnoten fijn. Meng ze met de gepofte rijst.

  2. 2

    Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten au bain marie. Roer er daarna de noten- en rijstmix door.

  3. 3

    Verdeel het mengsel over 4 siliconevormpjes, met een holte in het midden (of zet een ingevet borrelglaasje in het midden van de vorm). Zet minstens 2 uur in de koelkast.

  4. 4

    Ontvorm de nestjes op de borden en vul ze met suikereitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Hak de hazelnoten, amandelen en cashewnoten fijn. Meng ze met de gepofte rijst.

  2. 2

    Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten au bain marie. Roer er daarna de noten- en rijstmix door.

  3. 3

    Verdeel het mengsel over 4 siliconevormpjes, met een holte in het midden (of zet een ingevet borrelglaasje in het midden van de vorm). Zet minstens 2 uur in de koelkast.

  4. 4

    Ontvorm de nestjes op de borden en vul ze met suikereitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.