Vispotje met tomaat en wortel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vispotje met tomaat en wortel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer met aardappelpuree

bereiding
  1. 1

    schil de wortelen en snij ze in stukjes. snij de vis in beetklare stukken. Kruid met peper en zout en bedruppel met citroensap.

  2. 2

    Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in boter. Doe er de wortelen en laurier bij en stoof even mee.

  3. 3

    Voeg de tomaten, de tijm en de bouillon toe. Dek af en laat 10 minuten zachtjes sudderen.

  4. 4

    Doe de vis erbij in de pot, dek af en laat nog 5 minuten garen. schep er de kappertjes door.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    schil de wortelen en snij ze in stukjes. snij de vis in beetklare stukken. Kruid met peper en zout en bedruppel met citroensap.

  2. 2

    Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in boter. Doe er de wortelen en laurier bij en stoof even mee.

  3. 3

    Voeg de tomaten, de tijm en de bouillon toe. Dek af en laat 10 minuten zachtjes sudderen.

  4. 4

    Doe de vis erbij in de pot, dek af en laat nog 5 minuten garen. schep er de kappertjes door.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.