Recept

Omelet met zalm en asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijk

bereiding
  1. 1

    Maak de asperges schoon en snij ze in stukken van 3 à 4 cm. Stoof ze beetgaar in een ruime pan met wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Hou apart.

  2. 2

    Snij de zalm in snippers. Hak de dille.

  3. 3

    Klop 2 eieren los en giet ze in een pan met wat hete boter. Bestrooi meteen met asperges en zalmsnippers. Kruid met peper en laat de omelet zachtjes stollen.

  4. 4

    Bak op dezelfde manier nog 3 omeletten. Bestrooi ze net voor het serveren met gehakte dille. Lekker met gebakken krielaardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Omelet met zalm en asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!