Chocolademacarons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolademacarons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Leuk voor bij de koffie

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C.

  2. 2

    Klop de eiwitten zacht op. Voeg de poedersuiker toe en klop verder op.

  3. 3

    Spatel het amandelpoeder erdoor tot een gladde, tamelijk lopende massa.

  4. 4

    Beleg 2 bakplaten met bakpapier. Vul een spuitzak met het deeg en spuit kleine rondjes op het bakpapier. Laat even inzakken.

  5. 5

    Bestrooi met cacaopoeder, liefst door een zeefje.

  6. 6

    Zet 12 minuten in de oven. Laat afkoelen.

  7. 7

    Smeer of spuit wat hazelnootpasta op de vlakke zijde van de ’schelpjes’ en druk de andere helft er dan voorzichtig tegenaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C.

  2. 2

    Klop de eiwitten zacht op. Voeg de poedersuiker toe en klop verder op.

  3. 3

    Spatel het amandelpoeder erdoor tot een gladde, tamelijk lopende massa.

  4. 4

    Beleg 2 bakplaten met bakpapier. Vul een spuitzak met het deeg en spuit kleine rondjes op het bakpapier. Laat even inzakken.

  5. 5

    Bestrooi met cacaopoeder, liefst door een zeefje.

  6. 6

    Zet 12 minuten in de oven. Laat afkoelen.

  7. 7

    Smeer of spuit wat hazelnootpasta op de vlakke zijde van de ’schelpjes’ en druk de andere helft er dan voorzichtig tegenaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.