Chocolademacarons
bereiding
- 
                        1 Verwarm de oven voor op 160°C. 
- 
                        2 Klop de eiwitten zacht op. Voeg de poedersuiker toe en klop verder op. 
- 
                        3 Spatel het amandelpoeder erdoor tot een gladde, tamelijk lopende massa. 
- 
                        4 Beleg 2 bakplaten met bakpapier. Vul een spuitzak met het deeg en spuit kleine rondjes op het bakpapier. Laat even inzakken. 
- 
                        5 Bestrooi met cacaopoeder, liefst door een zeefje. 
- 
                        6 Zet 12 minuten in de oven. Laat afkoelen. 
- 
                        7 Smeer of spuit wat hazelnootpasta op de vlakke zijde van de ’schelpjes’ en druk de andere helft er dan voorzichtig tegenaan. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                