Goulashsoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Goulashsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevige opkikker tijdens een koude winterdag

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in blokjes.

    Snij de ui in ringen.

    Snij de aardappelen en de tomaten in blokjes.

    Pel en hak de knoflook.

    Plet de komijnzaadjes.

    Hak de bladpeterselie.

  2. 2

    Braad het stoofvlees kort rondom aan op een hevig vuur. Doe er de ui, knoflook en het paprikapoeder bij. Schep goed om en roerbak 1 minuut. Schenk er een kop bouillon bij. Laat 40 minuten stoven onder deksel.

  3. 3

    Voeg de rest van de bouillon, de aardappels, het kruidentuiltje en de komijnzaadjes toe. Laat 10 minuten zacht koken met deksel.

  4. 4

    Neem het kruidentuiltje weg. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Werk af met verse tomaatblokjes en gehakte bladpeterselie. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in blokjes.

    Snij de ui in ringen.

    Snij de aardappelen en de tomaten in blokjes.

    Pel en hak de knoflook.

    Plet de komijnzaadjes.

    Hak de bladpeterselie.

  2. 2

    Braad het stoofvlees kort rondom aan op een hevig vuur. Doe er de ui, knoflook en het paprikapoeder bij. Schep goed om en roerbak 1 minuut. Schenk er een kop bouillon bij. Laat 40 minuten stoven onder deksel.

  3. 3

    Voeg de rest van de bouillon, de aardappels, het kruidentuiltje en de komijnzaadjes toe. Laat 10 minuten zacht koken met deksel.

  4. 4

    Neem het kruidentuiltje weg. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Werk af met verse tomaatblokjes en gehakte bladpeterselie. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.