Pannenkoeken met gerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pannenkoeken met gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijke lunch

bereiding
  1. 1

    Roer een glad beslag van de bloem, de melk, het ei en een snuifje zout. Laat 20 minuten rusten.

  2. 2

    Bak van het beslag 4 pannenkoeken, in een beetje boter. Laat volledig afkoelen.

  3. 3

    Dompel 8 of 10 sprietjes bieslook héél even in kokend water en spoel meteen met koud water. Laat uitlekken op keukenpapier. Snipper de rest van de bieslook fijn.

  4. 4

    Klop de room lichtjes stijf. Meng met de mierikswortel en gesnipperde bieslook. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  5. 5

    Bestrijk de pannenkoeken met de helft van de room en beleg met zalm. Bestrijk dan met de rest van de room en rol op. Snij de pannenkoeken doormidden en bind er bieslook rond.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Roer een glad beslag van de bloem, de melk, het ei en een snuifje zout. Laat 20 minuten rusten.

  2. 2

    Bak van het beslag 4 pannenkoeken, in een beetje boter. Laat volledig afkoelen.

  3. 3

    Dompel 8 of 10 sprietjes bieslook héél even in kokend water en spoel meteen met koud water. Laat uitlekken op keukenpapier. Snipper de rest van de bieslook fijn.

  4. 4

    Klop de room lichtjes stijf. Meng met de mierikswortel en gesnipperde bieslook. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  5. 5

    Bestrijk de pannenkoeken met de helft van de room en beleg met zalm. Bestrijk dan met de rest van de room en rol op. Snij de pannenkoeken doormidden en bind er bieslook rond.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.