Varkensbrochette op z'n Provençaals
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensbrochette op z'n Provençaals

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Prima om je gezin voor te schotelen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de ui in grove stukken. Snij de paprika's in reepjes. Snipper de knoflook. Maak de champignons schoon.

  2. 2

    Fruit de ui in boter. Voeg de paprika's bij de ui alsook de Provençaalse kruiden, het zout, de look en de tomaten.

  3. 3

    Laat alles gedurende ongeveer 15 minuten gaarstoven. Voeg op het laatst de champignons bij.

    Dik de saus eventueel met maïszetmeel.

  4. 4

    Bak ondertussen de brochetten in de pan, op de grill of in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de ui in grove stukken. Snij de paprika's in reepjes. Snipper de knoflook. Maak de champignons schoon.

  2. 2

    Fruit de ui in boter. Voeg de paprika's bij de ui alsook de Provençaalse kruiden, het zout, de look en de tomaten.

  3. 3

    Laat alles gedurende ongeveer 15 minuten gaarstoven. Voeg op het laatst de champignons bij.

    Dik de saus eventueel met maïszetmeel.

  4. 4

    Bak ondertussen de brochetten in de pan, op de grill of in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.