Recept

Andijviestamppot met gehaktballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Om van te smullen

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar. Giet af, laat even uitdampen en stamp tot een droge puree.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, de ketchup en de verkruimelde beschuiten. Kruid met nootmuskaat, gemberpoeder, peper en zout.

  3. 3

    Vorm 12 balletjes van het gehakt en bak ze in boter. Voeg na 10 minuten de sjalot toe. Blus met de bouillon en laat sudderen.

  4. 4

    Stoof de andijvie even in boter. Voeg de karnemelk toe en roer 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de puree. Serveer met de gehaktballetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Andijviestamppot met gehaktballetjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!