Andijviestamppot met gehaktballetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Andijviestamppot met gehaktballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Om van te smullen

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar. Giet af, laat even uitdampen en stamp tot een droge puree.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, de ketchup en de verkruimelde beschuiten. Kruid met nootmuskaat, gemberpoeder, peper en zout.

  3. 3

    Vorm 12 balletjes van het gehakt en bak ze in boter. Voeg na 10 minuten de sjalot toe. Blus met de bouillon en laat sudderen.

  4. 4

    Stoof de andijvie even in boter. Voeg de karnemelk toe en roer 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de puree. Serveer met de gehaktballetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar. Giet af, laat even uitdampen en stamp tot een droge puree.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, de ketchup en de verkruimelde beschuiten. Kruid met nootmuskaat, gemberpoeder, peper en zout.

  3. 3

    Vorm 12 balletjes van het gehakt en bak ze in boter. Voeg na 10 minuten de sjalot toe. Blus met de bouillon en laat sudderen.

  4. 4

    Stoof de andijvie even in boter. Voeg de karnemelk toe en roer 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de puree. Serveer met de gehaktballetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?