Driekoningentaartjes

Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. Maak de frangipane: meng het amandelpoeder met de suiker en het hele ei. Roer er de margarine door en meng goed.

  3. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Prik het in met een vork en steek er 8 rondjes van 10 cm diameter uit.

  4. Leg 4 rondjes op een bakplaat met bakpapier. Verdeel er de frangipane over, maar blijf 1 cm van de deegrand af. Leg op een van de rondjes de droge boon.

  5. Roer de eidooier los met een beetje water. Bestrijk er de deegranden mee. Leg er de resterende rondjes op en druk de rand goed aan. Bestrijk dan de bovenkant met eidooier.

  6. Je kunt de taartjes nog garneren door ze ondiep in te kerven (maar snij het deeg niet door). Zet de taartjes 20 à 25 minuten in de oven.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gevulde gehaktballetjes

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Flensjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Pannenkoekkrullen voor artistiekelingen

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Hartige kerstkransjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Pannenkoekslakken voor creatieve kids