Papillot van steenbolk
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot van steenbolk

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zachte vis

bereiding
  1. 1

    Rooster de paprika's boven een gasfornuis of met een brandertje. Pel ze en snij in blokjes.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui, snij hem in ringen.

  3. 3

    Verdeel de paprikablokjes over 4 vellen bakpapier. Leg er de uiringen op. Bestrooi met de gehakte oregano en leg er dan de vis op. Kruid met peper en zout. Schep er de mascarpone bij en leg er de tomaatjes op.

  4. 4

    Vouw het bakpapier dicht tot papillotten en leg ze op een bakplaat. Zet 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rooster de paprika's boven een gasfornuis of met een brandertje. Pel ze en snij in blokjes.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui, snij hem in ringen.

  3. 3

    Verdeel de paprikablokjes over 4 vellen bakpapier. Leg er de uiringen op. Bestrooi met de gehakte oregano en leg er dan de vis op. Kruid met peper en zout. Schep er de mascarpone bij en leg er de tomaatjes op.

  4. 4

    Vouw het bakpapier dicht tot papillotten en leg ze op een bakplaat. Zet 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.