Veggie verrassingspotjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Veggie verrassingspotjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boordevol heerlijke groentjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon en snij ze in kwartjes. Spoel de prei en snij 'm in ringen.

  3. 3

    Stoof de champignons, erwten en prei 5 minuten in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrooi met 1 el bloem en schep om. Schenk er al roerend de bouillon bij. Laat 15 minuten op een zacht vuur garen.

  4. 4

    Verdeel de groenten over 4 individuele schaaltjes. Snij 4 cirkels uit het brickdeeg (een beetje groter dan de schaaltjes) en dek er de schaaltjes mee af.

  5. 5

    Smelt wat boter en bestrijk er het deeg mee. Bestrijk ook de deegrestjes met boter, maak er kleine propjes van en schik ze op de deegdeksels. Zet 7 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon en snij ze in kwartjes. Spoel de prei en snij 'm in ringen.

  3. 3

    Stoof de champignons, erwten en prei 5 minuten in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrooi met 1 el bloem en schep om. Schenk er al roerend de bouillon bij. Laat 15 minuten op een zacht vuur garen.

  4. 4

    Verdeel de groenten over 4 individuele schaaltjes. Snij 4 cirkels uit het brickdeeg (een beetje groter dan de schaaltjes) en dek er de schaaltjes mee af.

  5. 5

    Smelt wat boter en bestrijk er het deeg mee. Bestrijk ook de deegrestjes met boter, maak er kleine propjes van en schik ze op de deegdeksels. Zet 7 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.