Recept

Veggie verrassingspotjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boordevol heerlijke groentjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon en snij ze in kwartjes. Spoel de prei en snij 'm in ringen.

  3. 3

    Stoof de champignons, erwten en prei 5 minuten in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrooi met 1 el bloem en schep om. Schenk er al roerend de bouillon bij. Laat 15 minuten op een zacht vuur garen.

  4. 4

    Verdeel de groenten over 4 individuele schaaltjes. Snij 4 cirkels uit het brickdeeg (een beetje groter dan de schaaltjes) en dek er de schaaltjes mee af.

  5. 5

    Smelt wat boter en bestrijk er het deeg mee. Bestrijk ook de deegrestjes met boter, maak er kleine propjes van en schik ze op de deegdeksels. Zet 7 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Veggie verrassingspotjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!