Geroosterde groenten met bieslookolie
bereiding
- 
                        1 Spoel de bieslook en de spinazie en laat uitlekken. Snipper grof en doe in de blender. Mix en leng aan met olijfolie. Kruid met peper en zout. 
- 
                        2 Spoel de venkel en snij met de mandoline in fijne plakjes. Spoel de sla en scheur ze in stukken. Spoel de koriander en laat uitlekken. Hussel alles goed door elkaar. 
- 
                        3 Schraap de wortelen en pastinaak, boen de rapen schoon. Halveer de wortelen, snij de rest in grove stukken. Doe alles in een mengkom en voeg olijfolie, peper, zout en ½ eetlepel sambal toe. Laat kort marineren en gril 30 minuten op de barbecue. 
- 
                        4 Serveer de gegrilde groenten met de salade en de bieslookolie. Werk af met koriander. 
 
                                                     
                 
                 
                                 
                 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                