Varkensfilet in bladerdeeg
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensfilet in bladerdeeg

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met wortelen en aardappelgratin

bereiding
  1. 1

    Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in stukjes. Pel en snipper sjalot en knoflook. Fruit ze met de paddenstoelen, tijm en rozemarijn in olie. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout. Schroei het rondom dicht in 2 el boter en 1 el olie.

  3. 3

    Verdeel de paddenstoelen over het bladerdeeg. Leg het vlees erop.

  4. 4

    Klop het eiwit los en bestrijk er de deegranden mee. Vouw tot een gesloten pakketje en leg het, op de naad, in een ingevette ovenschaal.

  5. 5

    Bestrijk het deeg met de dooier en zet het 40 min. in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in stukjes. Pel en snipper sjalot en knoflook. Fruit ze met de paddenstoelen, tijm en rozemarijn in olie. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout. Schroei het rondom dicht in 2 el boter en 1 el olie.

  3. 3

    Verdeel de paddenstoelen over het bladerdeeg. Leg het vlees erop.

  4. 4

    Klop het eiwit los en bestrijk er de deegranden mee. Vouw tot een gesloten pakketje en leg het, op de naad, in een ingevette ovenschaal.

  5. 5

    Bestrijk het deeg met de dooier en zet het 40 min. in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.