Vissoep met rode poon
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vissoep met rode poon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eenvoudig soepje

bereiding
  1. 1

    Stoof de sjalot en knoflook aan in wat boter. Voeg de schelpjes toe en kook ze op een hevig vuur tot ze opengaan. Kruid met een snufje kerrie.

  2. 2

    Voeg de courgettelinten en groene asperges toe en stoof kort, blus met de witte wijn en de visbouillon. laat even koken. breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Bak de visfilets aan beide kanten krokant in wat boter, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de soep over diepe borden, leg er een stukje rode poon in, werk af met een lepeltje room, wat bieslook en bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Stoof de sjalot en knoflook aan in wat boter. Voeg de schelpjes toe en kook ze op een hevig vuur tot ze opengaan. Kruid met een snufje kerrie.

  2. 2

    Voeg de courgettelinten en groene asperges toe en stoof kort, blus met de witte wijn en de visbouillon. laat even koken. breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Bak de visfilets aan beide kanten krokant in wat boter, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de soep over diepe borden, leg er een stukje rode poon in, werk af met een lepeltje room, wat bieslook en bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.