Volkorenspirelli met spinazie, roquefort en spekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Volkorenspirelli met spinazie, roquefort en spekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor wie houdt van hartig

bereiding
  1. 1

    Kook de spirelli beetgaar. Bak de spekjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder extra vet. Haal ze uit de pan en giet het vet weg.

  2. 2

    Spoel de spinazie en zwier hem droog. Smelt wat boter in de pan en laat de spinazie slinken.

  3. 3

    Voeg de roquefort toe en laat hem smelten. Roer er vervolgens de spekjes door. Meng daarna alles met de pasta. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de spirelli beetgaar. Bak de spekjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder extra vet. Haal ze uit de pan en giet het vet weg.

  2. 2

    Spoel de spinazie en zwier hem droog. Smelt wat boter in de pan en laat de spinazie slinken.

  3. 3

    Voeg de roquefort toe en laat hem smelten. Roer er vervolgens de spekjes door. Meng daarna alles met de pasta. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.