Schelvisgratin
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Schelvisgratin

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke visschotel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en snipper de knoflook. Fruit hem samen met de spinazie in olijfolie, tot de spinazie geslonken is. Laat uitlekken in een vergiet.

  3. 3

    Beboter een ovenschaal. Dep de vis droog en snij in stukken. Kruid ze met peper en zout en leg ze in de ovenschaal. Schep er de spinazie op.

  4. 4

    Meng de room met de zure room en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schenk over de spinazie.

  5. 5

    Meng de boter met het broodkruim tot een kruimelige massa. Strooi over de spinazie. Schuif 30 à 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en snipper de knoflook. Fruit hem samen met de spinazie in olijfolie, tot de spinazie geslonken is. Laat uitlekken in een vergiet.

  3. 3

    Beboter een ovenschaal. Dep de vis droog en snij in stukken. Kruid ze met peper en zout en leg ze in de ovenschaal. Schep er de spinazie op.

  4. 4

    Meng de room met de zure room en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schenk over de spinazie.

  5. 5

    Meng de boter met het broodkruim tot een kruimelige massa. Strooi over de spinazie. Schuif 30 à 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.