Rolbiscuit met confituur
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rolbiscuit met confituur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als je houdt van zoet

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Klop de eieren met de suiker witschuimig tot de suikerkorrels opgelost zijn. Roer de melk erdoor.

  2. 2

    Zeef de bloem en schep ze snel door de eitjes. Strijk het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 5 tot 7 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Strooi suiker op een keukenhanddoek en stort het gebak hierop. Haal het bakpapier weg en bestrijk met confituur. Rol de biscuit op in de doek en laat afkoelen. Snij in plakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Klop de eieren met de suiker witschuimig tot de suikerkorrels opgelost zijn. Roer de melk erdoor.

  2. 2

    Zeef de bloem en schep ze snel door de eitjes. Strijk het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 5 tot 7 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Strooi suiker op een keukenhanddoek en stort het gebak hierop. Haal het bakpapier weg en bestrijk met confituur. Rol de biscuit op in de doek en laat afkoelen. Snij in plakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.