Ovenschotel met vis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovenschotel met vis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gestoofde jonge prei

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen. Kook ze gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Laat de vis 3 minuten garen in de microgolfoven, in een schaal met deksel. Verdeel de vis dan in stukjes.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 210°C. Pel en hak de ui en de knoflook, stoof ze glazig in olie en meng met de vis. Doe er de dragon bij en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Pureer de aardappelen met een scheutje melk en een klontje boter. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  5. 5

    Beboter 4 individuele ovenschaaltjes en verdeel er de vis over. Dek af met de puree. Bestrooi met de kaas en zet 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen. Kook ze gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Laat de vis 3 minuten garen in de microgolfoven, in een schaal met deksel. Verdeel de vis dan in stukjes.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 210°C. Pel en hak de ui en de knoflook, stoof ze glazig in olie en meng met de vis. Doe er de dragon bij en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Pureer de aardappelen met een scheutje melk en een klontje boter. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  5. 5

    Beboter 4 individuele ovenschaaltjes en verdeel er de vis over. Dek af met de puree. Bestrooi met de kaas en zet 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.