Bladerdeegtaartje met vijgen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bladerdeegtaartje met vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pure smaken

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het bladerdeeg ontdooien.

  2. 2

    Vet 4 vormpjes in met boter. Leg in elk een plakje bladerdeeg en daarover, een beetje gedraaid, nog een tweede plakje deeg.

  3. 3

    Spoel de vijgen voorzichtig en dep ze droog. Snij ze in partjes.

  4. 4

    Klop de slagroom half op met de vanillesuiker en het citroensap. Bestrijk er het deeg mee. Schik er de vijgen in. Schuif 15 tot 20 minuten in de oven.

  5. 5

    Haal de taartjes uit de oven en laat ze wat afkoelen op een rooster. Bestrooi met poedersuiker en serveer lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het bladerdeeg ontdooien.

  2. 2

    Vet 4 vormpjes in met boter. Leg in elk een plakje bladerdeeg en daarover, een beetje gedraaid, nog een tweede plakje deeg.

  3. 3

    Spoel de vijgen voorzichtig en dep ze droog. Snij ze in partjes.

  4. 4

    Klop de slagroom half op met de vanillesuiker en het citroensap. Bestrijk er het deeg mee. Schik er de vijgen in. Schuif 15 tot 20 minuten in de oven.

  5. 5

    Haal de taartjes uit de oven en laat ze wat afkoelen op een rooster. Bestrooi met poedersuiker en serveer lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.