Slaatje van bosduif
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Slaatje van bosduif

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend leker!

bereiding
  1. 1

    Spoel de radicchio, de witloof en de veldsla. Snij of scheur de sla in kleinere stukken. Laat goed uitlekken en verdeel over vier kommetjes.

  2. 2

    Bak de filets kort op hoog vuur in een pan. Blus met de azijn en doe er de mosterd en de olie bij. Laat 1 minuut pruttelen.

  3. 3

    Snij de bosduiffilets in repen en verdeel het vlees over de sla. Lepel de vinaigrette en de granaatappelpitjes erover en dien onmiddellijk op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de radicchio, de witloof en de veldsla. Snij of scheur de sla in kleinere stukken. Laat goed uitlekken en verdeel over vier kommetjes.

  2. 2

    Bak de filets kort op hoog vuur in een pan. Blus met de azijn en doe er de mosterd en de olie bij. Laat 1 minuut pruttelen.

  3. 3

    Snij de bosduiffilets in repen en verdeel het vlees over de sla. Lepel de vinaigrette en de granaatappelpitjes erover en dien onmiddellijk op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.