Lenterolletjes met kabeljauw
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lenterolletjes met kabeljauw

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Alle lekkers in een rolletje

bereiding
  1. 1

    Spoel de spinazie en schud goed droog. Pel en snipper de knoflook. Snipper het chilipepertje fijn. Stoof de spinazie met de ui en de chilipeper kort in een klein scheutje olie. Kruid met peper en zout. Laat goed uitlekken. Vermeng de spinazie met de geraspte gember en de gesnipperde lente-uitjes naar smaak.

  2. 2

    Snij de vis in 12 mooie stukken.

  3. 3

    Dompel de rijstvellen 1 seconde in koud water. Laat uitlekken en leg ze op een keukenhanddoek. Verdeel de spinazie over de rijstvellen en leg er een stukje vis op.

  4. 4

    Vouw er mooie, strakke rolletjes van. Frituur ze 2 minuten op 180°C. Laat drogen op keukenpapier. Serveer de lenterolletjes met kropsla en lente-uitjes naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de spinazie en schud goed droog. Pel en snipper de knoflook. Snipper het chilipepertje fijn. Stoof de spinazie met de ui en de chilipeper kort in een klein scheutje olie. Kruid met peper en zout. Laat goed uitlekken. Vermeng de spinazie met de geraspte gember en de gesnipperde lente-uitjes naar smaak.

  2. 2

    Snij de vis in 12 mooie stukken.

  3. 3

    Dompel de rijstvellen 1 seconde in koud water. Laat uitlekken en leg ze op een keukenhanddoek. Verdeel de spinazie over de rijstvellen en leg er een stukje vis op.

  4. 4

    Vouw er mooie, strakke rolletjes van. Frituur ze 2 minuten op 180°C. Laat drogen op keukenpapier. Serveer de lenterolletjes met kropsla en lente-uitjes naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.