Vegetarisch stoofpotje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vegetarisch stoofpotje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook geschikt voor vegans!

bereiding
  1. 1

    Snij de aubergines in blokjes van 2 cm. Leg ze in een vergiet en bestrooi met zout. Laat 10 minuten uitlekken en spoel goed af. Dep droog met keukenpapier.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan, voeg gember en vijfkruidenpoeder toe, roerbak 2 à 3 minuten. Voeg, in porties, de aubergineblokjes toe en laat 5 minuten bakken.

  3. 3

    Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, champignons, uitgelekte rode bonen en 250 ml water toe. Zet het vuur zachter en laat een kwartiertje onder deksel sudderen. Breng op smaak met zout en serveer met verse koriander. Lekker met boerenbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de aubergines in blokjes van 2 cm. Leg ze in een vergiet en bestrooi met zout. Laat 10 minuten uitlekken en spoel goed af. Dep droog met keukenpapier.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan, voeg gember en vijfkruidenpoeder toe, roerbak 2 à 3 minuten. Voeg, in porties, de aubergineblokjes toe en laat 5 minuten bakken.

  3. 3

    Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, champignons, uitgelekte rode bonen en 250 ml water toe. Zet het vuur zachter en laat een kwartiertje onder deksel sudderen. Breng op smaak met zout en serveer met verse koriander. Lekker met boerenbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.