Varkensragout met tomaten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensragout met tomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk met basmatirijst of couscous

bereiding
  1. 1

    Overgiet de abrikozen met kokend water en laat ze wellen. Pel de uien en snij ze in partjes. Snij de tomaten in partjes.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan en braad het vlees in porties aan. Kruid met peper en zout. Doe al het vlees weer in de pan.

  3. 3

    Doe er de uitgelekte abrikozen, de tomaten en de uien bij. Roerbak ze even mee.

  4. 4

    Overgiet met de bouillon. Doe er de saffraan en kaneel bij en laat afgedekt 25 minuten zacht sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met bieslook en pistachenootjes. Geef er basmatirijst of couscous bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Overgiet de abrikozen met kokend water en laat ze wellen. Pel de uien en snij ze in partjes. Snij de tomaten in partjes.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan en braad het vlees in porties aan. Kruid met peper en zout. Doe al het vlees weer in de pan.

  3. 3

    Doe er de uitgelekte abrikozen, de tomaten en de uien bij. Roerbak ze even mee.

  4. 4

    Overgiet met de bouillon. Doe er de saffraan en kaneel bij en laat afgedekt 25 minuten zacht sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met bieslook en pistachenootjes. Geef er basmatirijst of couscous bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.