Recept

Salade met geroosterde bloemkool en pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker en gezond!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Scheur of snij de pancetta in reepjes. Meng de bloemkool en pancetta met 2 el olijfolie. Doe ze in een ovenschaal en gril ze ongeveer 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de ciabatta in kleine blokjes. Snipper de knoflook. Meng de broodblokjes met de knoflook en 2 el olijfolie. Schep dit mengsel door het bloemkool-pancettamengsel en zet opnieuw 10 minuten in de oven. Laat eventjes afkoelen.

  4. 4

    Maak de spinazie, de rucola en de rode sla schoon. Vermeng ze met de bloemkoolmengeling

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met geroosterde bloemkool en pancetta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Scheur of snij de pancetta in reepjes. Meng de bloemkool en pancetta met 2 el olijfolie. Doe ze in een ovenschaal en gril ze ongeveer 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de ciabatta in kleine blokjes. Snipper de knoflook. Meng de broodblokjes met de knoflook en 2 el olijfolie. Schep dit mengsel door het bloemkool-pancettamengsel en zet opnieuw 10 minuten in de oven. Laat eventjes afkoelen.

  4. 4

    Maak de spinazie, de rucola en de rode sla schoon. Vermeng ze met de bloemkoolmengeling

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!