Salade met geroosterde bloemkool en pancetta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met geroosterde bloemkool en pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker en gezond!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Scheur of snij de pancetta in reepjes. Meng de bloemkool en pancetta met 2 el olijfolie. Doe ze in een ovenschaal en gril ze ongeveer 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de ciabatta in kleine blokjes. Snipper de knoflook. Meng de broodblokjes met de knoflook en 2 el olijfolie. Schep dit mengsel door het bloemkool-pancettamengsel en zet opnieuw 10 minuten in de oven. Laat eventjes afkoelen.

  4. 4

    Maak de spinazie, de rucola en de rode sla schoon. Vermeng ze met de bloemkoolmengeling

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Scheur of snij de pancetta in reepjes. Meng de bloemkool en pancetta met 2 el olijfolie. Doe ze in een ovenschaal en gril ze ongeveer 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de ciabatta in kleine blokjes. Snipper de knoflook. Meng de broodblokjes met de knoflook en 2 el olijfolie. Schep dit mengsel door het bloemkool-pancettamengsel en zet opnieuw 10 minuten in de oven. Laat eventjes afkoelen.

  4. 4

    Maak de spinazie, de rucola en de rode sla schoon. Vermeng ze met de bloemkoolmengeling

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.