Recept

Wok met aardappeltjes en rundvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke en gezonde wokschotel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in stukjes. Kook ze tot ze gaar zijn in gezouten water. Snij de asperges in stukken en blancheer ze 4 minuten in water met wat zout. Hak het teentje knoflook fijn. Snij het rundvlees in reepjes.

  2. 2

    Verhit een scheut olie in de wok. Fruit er de knoflook in. doe er het vlees bij en bak het snel bruin op hoog vuur.

  3. 3

    Haal het vlees uit de wok. Doe de blokjes aardappel in de wok en bak ze bruin. Voeg er de asperges aan toe en laat even bakken.

  4. 4

    Doe het rundvlees weer terug in de wok, laat goed warm worden en kruid met een snuifje cayennepeper en peper en wat grof zeezout. Bestrooi met 2 el gehakte peterselie en dien meteen op.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wok met aardappeltjes en rundvlees

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!