Recept

Wok met aardappeltjes en rundvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke en gezonde wokschotel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in stukjes. Kook ze tot ze gaar zijn in gezouten water. Snij de asperges in stukken en blancheer ze 4 minuten in water met wat zout. Hak het teentje knoflook fijn. Snij het rundvlees in reepjes.

  2. 2

    Verhit een scheut olie in de wok. Fruit er de knoflook in. doe er het vlees bij en bak het snel bruin op hoog vuur.

  3. 3

    Haal het vlees uit de wok. Doe de blokjes aardappel in de wok en bak ze bruin. Voeg er de asperges aan toe en laat even bakken.

  4. 4

    Doe het rundvlees weer terug in de wok, laat goed warm worden en kruid met een snuifje cayennepeper en peper en wat grof zeezout. Bestrooi met 2 el gehakte peterselie en dien meteen op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wok met aardappeltjes en rundvlees

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!