Kippenbout met ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kippenbout met ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met krielpatatjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de krieltjes beetgaar. Snipper de lente-ui.

  2. 2

    Snipper de knoflook, meng met de ricotta, 2 el olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Braad de bouten aan in 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Doe ze in een ovenschaal en zet 10 minuten in de oven. Bestrijk met ricotta en zet 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Kook de boontjes 10 minuten in gezouten water. Laat uitlekken. Snipper de lente-ui en stoof hem in de boter. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Snij de aardappelen doormidden en bak ze goudbruin in 3 el olie. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Serveer de kip met de boontjes en aardappelen. Werk af met de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de krieltjes beetgaar. Snipper de lente-ui.

  2. 2

    Snipper de knoflook, meng met de ricotta, 2 el olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Braad de bouten aan in 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Doe ze in een ovenschaal en zet 10 minuten in de oven. Bestrijk met ricotta en zet 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Kook de boontjes 10 minuten in gezouten water. Laat uitlekken. Snipper de lente-ui en stoof hem in de boter. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Snij de aardappelen doormidden en bak ze goudbruin in 3 el olie. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Serveer de kip met de boontjes en aardappelen. Werk af met de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.