Zalm met groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalm met groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in een handomdraai

bereiding
  1. 1

    Kruid de zalm met peper en zout, bedruppel met citroensap. Laat 10 minuten marineren.

  2. 2

    Breek het onderste harde gedeelte van de asperges af. Snij ze dan schuin in stukjes van 2 cm.

  3. 3

    Bak het spek knapperig. Voeg er de aardappelen en asperges aan toe en roerbak ze goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Laat een grillpan goed heet worden. Wrijf de zalm in met olijfolie en laat ‘m kort aan beide kanten kleuren. Zet het vuur lager en laat nog even garen.

  5. 5

    Verdeel de aardappelen en asperges over voorverwarmde borden, leg er de zalm bij en werk af met de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kruid de zalm met peper en zout, bedruppel met citroensap. Laat 10 minuten marineren.

  2. 2

    Breek het onderste harde gedeelte van de asperges af. Snij ze dan schuin in stukjes van 2 cm.

  3. 3

    Bak het spek knapperig. Voeg er de aardappelen en asperges aan toe en roerbak ze goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Laat een grillpan goed heet worden. Wrijf de zalm in met olijfolie en laat ‘m kort aan beide kanten kleuren. Zet het vuur lager en laat nog even garen.

  5. 5

    Verdeel de aardappelen en asperges over voorverwarmde borden, leg er de zalm bij en werk af met de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.