Schelvis met groenten (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Schelvis met groenten (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk en gezond

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de vis met peper en zout. Pers 1 limoen uit en bedruppel er de vis mee.

  2. 2

    Roer de kaas los en kruid met peper en zout. Snij de tomaten en courgette in dunne plakken.

  3. 3

    Leg voor elke visfilet 3 courgetteplakjes licht overlappend naast elkaar op een bakplaat met bakpapier, en daarop tomatenplakjes. Kruid met peper en zout, bedruppel met olijfolie. Verdeel er de helft van de kaas over. Bestrooi met basilicum en leg er de vis op. Dek af met de rest van de kaas.

  4. 4

    Meng het paneermeel met de tijm en 1 kl olijfolie. Verdeel over de vis. Zet 15 tot 20 minuten in de oven. Serveer met een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de vis met peper en zout. Pers 1 limoen uit en bedruppel er de vis mee.

  2. 2

    Roer de kaas los en kruid met peper en zout. Snij de tomaten en courgette in dunne plakken.

  3. 3

    Leg voor elke visfilet 3 courgetteplakjes licht overlappend naast elkaar op een bakplaat met bakpapier, en daarop tomatenplakjes. Kruid met peper en zout, bedruppel met olijfolie. Verdeel er de helft van de kaas over. Bestrooi met basilicum en leg er de vis op. Dek af met de rest van de kaas.

  4. 4

    Meng het paneermeel met de tijm en 1 kl olijfolie. Verdeel over de vis. Zet 15 tot 20 minuten in de oven. Serveer met een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?