Koolvis met aardappelkorstje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Koolvis met aardappelkorstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Goedkoop alternatief? Ga voor diepvriesvis

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de mango in blokjes.

  2. 2

    Dep de vis droog met keukenpapier. Bestrijk één kant van elke filet met mosterd. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schil en rasp de aardappelen. Pel en snipper de ui. Meng hem met de aardappelen. Verdeel het mengsel over de mosterdkant van de vis en druk wat aan.

  4. 4

    Verhit de olijfolie in een pan. Bak de vis op de aardappelkant in 3 tot 4 minuten goudbruin. Leg hem dan op een met bakpapier bedekte bakplaat (het aardappellaagje bovenaan) en zet de bakplaat 8 tot 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Verdeel de sla en de mango over de borden. Leg er de vis bij en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de mango in blokjes.

  2. 2

    Dep de vis droog met keukenpapier. Bestrijk één kant van elke filet met mosterd. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schil en rasp de aardappelen. Pel en snipper de ui. Meng hem met de aardappelen. Verdeel het mengsel over de mosterdkant van de vis en druk wat aan.

  4. 4

    Verhit de olijfolie in een pan. Bak de vis op de aardappelkant in 3 tot 4 minuten goudbruin. Leg hem dan op een met bakpapier bedekte bakplaat (het aardappellaagje bovenaan) en zet de bakplaat 8 tot 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Verdeel de sla en de mango over de borden. Leg er de vis bij en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.