Kabeljauw met aardappelkorstje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauw met aardappelkorstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Krokant stukje vis

bereiding
  1. 1

    Maak grofgestampte puree van de aardappelen.

  2. 2

    Vermeng de lente-uitjes met 1 el mosterd en 4 el puree. Doe de rest van de puree in een schaal, bestrooi met paneermeel en olijfolie en hou warm.

  3. 3

    Snij de vis in 4 stukken en kruid met peper en zout. Leg in een ingevette ovenschaal met een schijfje citroen. Besprenkel met olijfolie. Zet 10 minuten in een oven van 200° C.

  4. 4

    Lepel op elk stuk vis flink wat van het aardappel-uitjesmengsel. Zet 5 minuten onder de grill, samen met de puree.

  5. 5

    Maak dressing met 1 el mosterd, de notenolie, 1 el olijfolie en de wijnazijn. Doe er noten, suiker, peper en zout bij. Maak de biet aan met dressing. Serveer bij de vis en de gratin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak grofgestampte puree van de aardappelen.

  2. 2

    Vermeng de lente-uitjes met 1 el mosterd en 4 el puree. Doe de rest van de puree in een schaal, bestrooi met paneermeel en olijfolie en hou warm.

  3. 3

    Snij de vis in 4 stukken en kruid met peper en zout. Leg in een ingevette ovenschaal met een schijfje citroen. Besprenkel met olijfolie. Zet 10 minuten in een oven van 200° C.

  4. 4

    Lepel op elk stuk vis flink wat van het aardappel-uitjesmengsel. Zet 5 minuten onder de grill, samen met de puree.

  5. 5

    Maak dressing met 1 el mosterd, de notenolie, 1 el olijfolie en de wijnazijn. Doe er noten, suiker, peper en zout bij. Maak de biet aan met dressing. Serveer bij de vis en de gratin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.