Gepaneerde pladijs
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gepaneerde pladijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met krokant laagje

bereiding
  1. 1

    Fruit de sjalot in olijfolie. Doe er de tomaten, de tomatenpuree en 50 ml water bij. Dek af en laat 15 minuten garen. Roer er de peterselie door. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar. Laat uitlekken en meng met de tomatensaus.

  3. 3

    Meng het paneermeel met de geraspte kaas. Klop de eieren luchtig, kruid met peper en zout. Wentel de pladijsfilets eerst door het ei en dan door het paneermeel. Bak ze in boter.

  4. 4

    Verdeel de vis en de pasta over de borden. Werk af met een plukje groen en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Fruit de sjalot in olijfolie. Doe er de tomaten, de tomatenpuree en 50 ml water bij. Dek af en laat 15 minuten garen. Roer er de peterselie door. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar. Laat uitlekken en meng met de tomatensaus.

  3. 3

    Meng het paneermeel met de geraspte kaas. Klop de eieren luchtig, kruid met peper en zout. Wentel de pladijsfilets eerst door het ei en dan door het paneermeel. Bak ze in boter.

  4. 4

    Verdeel de vis en de pasta over de borden. Werk af met een plukje groen en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.