Recept

Petit beurre-crumble met appel en peer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk met een bolletje ijs!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Doe de koekjes in een diepvrieszakje en verkruimel ze met behulp van een deegroller (of fles).

  3. 3

    Meng de koekkruimels met de boter en 75 g bruine suiker, tot je een mengsel krijgt met de structuur van nat zand.

  4. 4

    Schil de appelen en peren, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes. Meng ze met de rest van de bruine suiker en de kaneel. Verdeel over 4 ovenschaaltjes.

  5. 5

    Hak de chocolade fijn. Meng hem met de crumble en strooi over het fruit. Zet 30 tot 35 minuten in de oven. Serveer lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Petit beurre-crumble met appel en peer
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Doe de koekjes in een diepvrieszakje en verkruimel ze met behulp van een deegroller (of fles).

  3. 3

    Meng de koekkruimels met de boter en 75 g bruine suiker, tot je een mengsel krijgt met de structuur van nat zand.

  4. 4

    Schil de appelen en peren, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes. Meng ze met de rest van de bruine suiker en de kaneel. Verdeel over 4 ovenschaaltjes.

  5. 5

    Hak de chocolade fijn. Meng hem met de crumble en strooi over het fruit. Zet 30 tot 35 minuten in de oven. Serveer lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!