Bavarois met abrikoos en passievrucht
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bavarois met abrikoos en passievrucht

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een extra luchtige pudding

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de gelatine in koud water en knijp 'm uit. 

  2. 2

    Klop de room stijf met de vanillesuiker. 

  3. 3

    Splits de eieren. Klop het eiwit stijf. Vermeng de eidooiers met kaas en de suiker.

  4. 4

    Verwarm het fruitsap en los er de gelatine in op. Roer het mengsel door de kaas. Spatel er vervolgens ook luchtig de slagroom en de eiwitsneeuw door. 

  5. 5

    Verdeel de bavarois over vormpjes en zet ze een half  uurtje in de koelkast. 

  6. 6

    Snij de passievruchten doormidden en lepel de pitjes over de bavarois. Bestrooi met pistaches en zet een nacht in de koelkast. Ontvorm de bavarois en werk af met de abrikozen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de gelatine in koud water en knijp 'm uit. 

  2. 2

    Klop de room stijf met de vanillesuiker. 

  3. 3

    Splits de eieren. Klop het eiwit stijf. Vermeng de eidooiers met kaas en de suiker.

  4. 4

    Verwarm het fruitsap en los er de gelatine in op. Roer het mengsel door de kaas. Spatel er vervolgens ook luchtig de slagroom en de eiwitsneeuw door. 

  5. 5

    Verdeel de bavarois over vormpjes en zet ze een half  uurtje in de koelkast. 

  6. 6

    Snij de passievruchten doormidden en lepel de pitjes over de bavarois. Bestrooi met pistaches en zet een nacht in de koelkast. Ontvorm de bavarois en werk af met de abrikozen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.