Couscoussalade met pompoen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Couscoussalade met pompoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Oosters.

bereiding
  1. 1

    Breng de bouillon aan de kook. Overgiet er de couscous mee, dek af en laat 10 minuten wellen. Roer de korrels los met een vork.

  2. 2

    Spoel de kikkererwten en laat ze uitlekken.

  3. 3

    Snij de pompoen in stukjes. Pel de sjalotten en snij ze in partjes. Fruit ze in 2 eetlepels olie. Roer er de pompoen door en blus met een klein beetje water. Kruid met peper en zout, dek af en laat in 10 minuten zachtjes beetgaar stoven.

  4. 4

    Meng de pompoen met de resterende olie, de couscous, de kikkererwten, de sjalot en de rucola. Breng op smaak met peper, zout, citroensap en wijnazijn. Serveer lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de bouillon aan de kook. Overgiet er de couscous mee, dek af en laat 10 minuten wellen. Roer de korrels los met een vork.

  2. 2

    Spoel de kikkererwten en laat ze uitlekken.

  3. 3

    Snij de pompoen in stukjes. Pel de sjalotten en snij ze in partjes. Fruit ze in 2 eetlepels olie. Roer er de pompoen door en blus met een klein beetje water. Kruid met peper en zout, dek af en laat in 10 minuten zachtjes beetgaar stoven.

  4. 4

    Meng de pompoen met de resterende olie, de couscous, de kikkererwten, de sjalot en de rucola. Breng op smaak met peper, zout, citroensap en wijnazijn. Serveer lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.