Courgettes met ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Courgettes met ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gevulde courgette!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de courgettes, snij er het hoedje af en haal er het vruchtvlees uit.

  2. 2

    Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Pel en snipper de ui en de knoflook.

  3. 3

    Meng de ricotta met het ei, de ui, de knoflook, de pijnboompitten, de munt en de parmezaan. Vul de courgettes met het mengsel en zet het hoedje er weer op.

  4. 4

    Beboter een ovenschaal. Schik er de gevulde courgettes in en schuif ze 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de courgettes, snij er het hoedje af en haal er het vruchtvlees uit.

  2. 2

    Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Pel en snipper de ui en de knoflook.

  3. 3

    Meng de ricotta met het ei, de ui, de knoflook, de pijnboompitten, de munt en de parmezaan. Vul de courgettes met het mengsel en zet het hoedje er weer op.

  4. 4

    Beboter een ovenschaal. Schik er de gevulde courgettes in en schuif ze 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.