Recept

Fusilli met kip en groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Uit de oven

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de uien en de knoflook. Schraap de wortelen en snij ze in blokjes. Spoel de aubergines en snij ze in blokjes. Laat de erwten ontdooien. 

  2. 2

    Snij de kipfilet in blokjes. Kruid met peper en zout. Braad ze rondom aan in een scheutje olijfolie. Haal de kip uit de pan. Fruit de ui met de knoflook in dezelfde pan. Voeg er de wortelen, de aubergine en de erwten aan toe. Bevochtig met de witte wijn, kruid met tijm, peper en zout en laat even bakken. 

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de mozzarella in kleine blokjes. 

  4. 4

    Kook de fusilli beetgaar in gezouten water. Giet af en spoel meteen onder koud water. Laat  uitlekken. 

  5. 5

    Meng de pasta met de groenten, de kip en de mozzarella. Proef en breng verder op smaak met peper en zout. Schep het mengsel in een beboterde ovenschaal. Schuif 30 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi de pasta voor het serveren met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fusilli met kip en groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!