Recept

Pastasalade met roerei en gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pastasalade wordt extra feestelijk als je fusilli tricolore gebruikt, in de kleuren van de Italiaanse vlag.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en druppel er een beetje olijfolie over om kleven te voorkomen. Spoel de tuinkers en laat uitlekken.

  2. 2

    Klop de eieren los met de sojaroom en breng op smaak met de geraspte mierikswortel, peper en zout.

  3. 3

    Verhit wat boter in een pan met antiaanbaklaag, schenk de eieren erbij en laat ze op een zacht vuurtje al roerend stollen. Zorg ervoor dat de eieren smeuïg blijven.

  4. 4

    Schep het roerei door de pasta en verdeel de zalm erover. Werk af met tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met roerei en gerookte zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!