Recept

Lasagne met kaas en groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker Italiaans!

bereiding
  1. 1

    Spoel de koolbladeren. Blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en plat opdrogen op een keukenhanddoek. 

  2. 2

    Spoel de paprika’s, snij ze in blokjes. Borstel de oesterzwammen droog schoon, snij ze in reepjes. Schil de wortelen, snij ze ook in reepjes.

  3. 3

    Stoom de paprika’s en de wortelen beetgaar in 10 minuten. Bak de oesterzwammen kort op een hevig vuur in olijfolie. 

  4. 4

    Vermeng de groenten en kruid ze met paprikapoeder, peper en zout.

  5. 5

    Vul een lichtjes ingevette ovenschaal met lasagnevellen, koolbladeren en gemengde groenten, in laagjes. Strooi op de groenten telkens flink wat geraspte mozzarella, eindig met een laagje kaas.

  6. 6

    Lepel er de groentebouillon over. Zet 20 minuten in de oven op 175°C. 

  7. 7

    Werk af met een scheutje balsamico en olijfolie extra vierge. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lasagne met kaas en groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!