Geroosterde koteletjes met champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde koteletjes met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker!

bereiding
  1. 1

    Wrijf de champignons droog schoon. Snij ze in fijne plakjes. Spoel en droog de kerstomaatjes

  2. 2

    Bak de champignons kort op een hevig vuur, in wat boter of olie. Kruid ze met peper en zout. Leg er de kerstomaatjes bij. Laat ze 2 minuten meebakken. Hou ze warm op een zacht vuur. 

  3. 3

    Bestrijk de koteletjes aan beide kanten lichtjes met olie. Kruid ze met peper, zout en tijm.  Rooster ze 5 minuten aan elke kant op de tafelgrill of in de roosterpan

  4. 4

    Verdeel vlees en groenten over de borden. Serveer goed warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Wrijf de champignons droog schoon. Snij ze in fijne plakjes. Spoel en droog de kerstomaatjes

  2. 2

    Bak de champignons kort op een hevig vuur, in wat boter of olie. Kruid ze met peper en zout. Leg er de kerstomaatjes bij. Laat ze 2 minuten meebakken. Hou ze warm op een zacht vuur. 

  3. 3

    Bestrijk de koteletjes aan beide kanten lichtjes met olie. Kruid ze met peper, zout en tijm.  Rooster ze 5 minuten aan elke kant op de tafelgrill of in de roosterpan

  4. 4

    Verdeel vlees en groenten over de borden. Serveer goed warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.