Recept

Zalm in een deegjasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend origineel.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. 

  2. 2

    Snij de zalmfilet in acht gelijke stukken. 

  3. 3

    Halveer de krenten, snij de abrikozen in stukjes. Vermeng ze met de zachte boter, de bloem en de gemalen kaas. Kruid met peper en zout. Kneed tot een homogeen deegje

  4. 4

    Verpak elk stuk zalmfilet in een deegjasje. Leg ze in een lichtjes ingeoliede ovenschaal. Sprenkel er nog een lepeltje olijfolie bovenop. 

  5. 5

    Zet 10 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm in een deegjasje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!