Toast van tongschar
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast van tongschar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Even lekker als noordzeetong

bereiding
  1. 1

    Breek het onderste harde gedeelte van de asperges af. Blancheer de asperges en tuinbonen een tweetal minuten in kokend gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Smelt de boter en wentel er de apserges en tuinbonen door. Voeg citroensap toe en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Pocheer de eieren 5 minuten in kokend water met een scheutje azijn. Schep ze uit de pan en bewaar ze in warm water.

  4. 4

    Bak de vis in boter en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Rooster het brood. Wrijf één kant in met het knoflookteentje en besprenkel met olijfolie. Beleg met groenten, vis en ei. Kruid met peper en werk af met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breek het onderste harde gedeelte van de asperges af. Blancheer de asperges en tuinbonen een tweetal minuten in kokend gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Smelt de boter en wentel er de apserges en tuinbonen door. Voeg citroensap toe en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Pocheer de eieren 5 minuten in kokend water met een scheutje azijn. Schep ze uit de pan en bewaar ze in warm water.

  4. 4

    Bak de vis in boter en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Rooster het brood. Wrijf één kant in met het knoflookteentje en besprenkel met olijfolie. Beleg met groenten, vis en ei. Kruid met peper en werk af met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.