Tomatensugo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomatensugo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige saus

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten, verwijder de steeltjes. Pel de tomaten en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Pel de knoflook en de sjalotten en hak ze fijn. Snij het pepertje in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en hak fijn. Verhit de olie in een pan en stoof er de ui, knoflook en chili in glazig. Doe er de pijnboompitjes bij en bak even mee.

  3. 3

    Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe en breng op smaak met peper, zout en rozemarijn. Laat 1 uur pruttelen op middelhoog vuur, zonder deksel.

  4. 4

    Proef de saus, voeg eventueel nog wat zout en peper toe en doe er de kappertjes bij. Serveer deze saus bij de pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten, verwijder de steeltjes. Pel de tomaten en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Pel de knoflook en de sjalotten en hak ze fijn. Snij het pepertje in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en hak fijn. Verhit de olie in een pan en stoof er de ui, knoflook en chili in glazig. Doe er de pijnboompitjes bij en bak even mee.

  3. 3

    Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe en breng op smaak met peper, zout en rozemarijn. Laat 1 uur pruttelen op middelhoog vuur, zonder deksel.

  4. 4

    Proef de saus, voeg eventueel nog wat zout en peper toe en doe er de kappertjes bij. Serveer deze saus bij de pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.