Crostini's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Crostini's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere Italiaanse snack, die klaar is in een handomdraai

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij 1 stokbrood in sneetjes. Ontpit een tomaat, versnipper bieslook en basilicum. Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Bestrijk de broodjes aan één kant met olijfolie en bak ze goudgeel in de voorverwarmde oven. 

  3. 3

    Haal uit de oven. Wrijf de met olie bestreken kant in met een half teentje knoflook, en daarna met een gehalveerde en ontpitte tomaat. 

  4. 4

    Vermeng 100 g roomkaas met 1 el gesnipperde bieslook en 1 el gesnipperd basilicum. Kruid met peper. Besmeer er het brood mee en werk af met ansjovis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij 1 stokbrood in sneetjes. Ontpit een tomaat, versnipper bieslook en basilicum. Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Bestrijk de broodjes aan één kant met olijfolie en bak ze goudgeel in de voorverwarmde oven. 

  3. 3

    Haal uit de oven. Wrijf de met olie bestreken kant in met een half teentje knoflook, en daarna met een gehalveerde en ontpitte tomaat. 

  4. 4

    Vermeng 100 g roomkaas met 1 el gesnipperde bieslook en 1 el gesnipperd basilicum. Kruid met peper. Besmeer er het brood mee en werk af met ansjovis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.