Kipschnitzel met koolslaatje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipschnitzel met koolslaatje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een korstje

bereiding
  1. 1

    Maak de witte kool en de rodekool schoon en snipper heel fijn. Schraap de wortel en rasp fijn. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in fijne reepjes. Hussel alles goed door elkaar.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de room, de mosterd, de wijnazijn en de rozijntjes. Kruid met peper en zout. Mix en meng met de salade. Zet koel weg.

  3. 3

    Pers de citroen en meng het sap met een losgeklopt eitje. Rasp de schil en meng met de kruiden en het broodkruim. Klop de kipfilets plat met een hamertje. Wentel het vlees eerst door de bloem, dan door het eitje en het broodkruim. Duw goed aan.

  4. 4

    Verhit olie in een pan en bak de kipschnitzels goudbruin. Serveer met de koolsalade en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de witte kool en de rodekool schoon en snipper heel fijn. Schraap de wortel en rasp fijn. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in fijne reepjes. Hussel alles goed door elkaar.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de room, de mosterd, de wijnazijn en de rozijntjes. Kruid met peper en zout. Mix en meng met de salade. Zet koel weg.

  3. 3

    Pers de citroen en meng het sap met een losgeklopt eitje. Rasp de schil en meng met de kruiden en het broodkruim. Klop de kipfilets plat met een hamertje. Wentel het vlees eerst door de bloem, dan door het eitje en het broodkruim. Duw goed aan.

  4. 4

    Verhit olie in een pan en bak de kipschnitzels goudbruin. Serveer met de koolsalade en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.